دیپلم رشته گرافیک رایانه ای

دیپلم گرافیک رایانه ای یا همان دیپلم گرافیک ارشاد یک انتخاب جذاب و مطمئن برای گرفتن دیپلم آموزش و پرورش است.
در رشته دیپلم گرافیک رایانه ای بزرگسالان علاوه بر اینکه می توانید به آسانی، سریع و مطمئن دیپلم خود را اخذ کنید از نظر محتوایی نیز این رشته می تواند برای شما بسیار مفید باشد. یادگیری اصول طراحی دستی و کامپیوتری به تنهایی می تواند شما را در یافتن شغلی مناسب یاری کند. حتی اگر این مهارتها مورد نیاز کاری نباشد برای انجام کارهای شخصی بسیار مفید است و این از مزایای مهم اخذ دیپلم گرافیک رایانه ای است.
کد دیپلم گرافیک رایانه ای ارشاد ۹۹۰۱۱ است و دروس دیپلم گرافیک در سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲ شامل ۵ درس کاربر رایانه ، گرافیک سیاه و سفید، گرافیک رنگی، تایپ رایانه ای (ورد) و گرافیک رایانه ای (فتوشاپ) میشود. دیپلم گرافیک شامل ۴۲٫۵ واحد درسی است که در دو مرحله آزمون های آن برگزار میشود.
در دوره آموزش فتوشاپ که یکی از دروس تخصصی این دیپلم است می توانید مهارتهای خوبی از گرافیک رایانه (مثل روتوش تصاویر) را فرا بگیرید.

دروس تخصصی دیپلم گرافیک رایانه ای
– کاربر رایانه
استاندارد درس کاربر رایانه با کد ۳/۱۱-۸۳ ف.ه (۳ واحد عملی و ۲ واحد تئوری): کاربر رایانه کسی است که ضمن رعایت اصول ایمنی و بهداشتی با تکیه بر مبانی و مفاهیم رایانه ای سیستم رایانه را راه اندازی نماید و بتواند با استفاده از سیستم عامل ویندوز از عهده ذخیره سازی، نگهداری و مدیریت اطلاعات برآمده و با بکارگیری نرم افزار و سخت افزار خروجی اطلاعات را تحویل دهد. علاوه بر آن بتواند با استفاده از اینترنت اطلاعات مورد نظر را جستجو و استخراج نماید و از پست الکترونیک جهت دریافت و ارسال اطلاعات استفاده نماید.

لینک سوالات کتبی کاربر رایانه (کلیک کنید)
لینک فیلم آموزش سوالات کتبی کاربر رایانه (کلیک کنید)
لینک سوالات عملی کاربررایانه (کلیک کنید)
لینک فیلم آموزش سوالات عملی کاربررایانه (کلیک کنید)
– طراحی گرافیکی سیاه و سفید
استاندارد درس طراحی گرافیکی سیاه و سفید با کد ۸/۰۱-۸۳ف.ه (۳ واحد عملی و ۱ واحد تئوری): کسی که با تکیه بر دانش مبانی هنرهای تجسمی از عهده کادر بندی، بکارگیری عناصر بصری، ایجاد بافت و حجم مجازی برآمده و در اجرای آثار گرافیکی سیاه و سفید بتواند از تناسبات طلایی، تناسب و توازن، کنتراست و ریتم بخوبی استفاده نموده و اصول ترکیب بندی را رعایت کرده و نیز بتواند علائم و نشانه های گرافیکی را طراحی نماید. این درس یکی از دروس مهارتی آسان دیپلم گرافیک رایانه ای است.

لینک سوالات کتبی طراحی گرافیکی سیاه و سفید (کلیک کنید)
لینک سوالات عملی طراحی گرافیکی سیاه و سفید (کلیک کنید)
لینک آموزش سوالات عملی طراحی گرافیکی سیاه و سفید (کلیک کنید)
– طراحی گرافیک رنگی
درس طراح گرافیک رنگی با کد مهارتی ۹/۰۱-۸۳ ف.ه (۲ واحد عملی و ۱ واحد نظری): کسی است که با تکیه بر دانش مبانی هنرهای تجسمی و توانایی های طراح گرافیک سیاه و سفید از عهده تجزیه و تحلیل رنگها، ترکیب رنگهای اصلی و ساخت رنگهای ثانویه، بکارگیری رنگهای مکمل و رنگهای متضاد و استفاده از هارمونی رنگها در خلق آثار گرافیکی برآمده و نیز بتواند با استفاده از رنگهای مختلف بافت و حجم پردازی کرده و همچنین ایجاد حرکت و ریتم نماید و علاوه بر اینها بتواند با تجزیه فرم و رنگ آثار هنرمندان نقاش تجربه آنها را در خلق آثار گرافیکی مورد استفاده قرار دهد.

لینک سوالات کتبی طراحی گرافیکی رنگی (کلیک کنید)
لینک سوالات عملی طراحی گرافیکی رنگی (کلیک کنید)
لینک آموزش سوالات عملی طراحی گرافیکی رنگی (کلیک کنید)
– تایپ رایانه ای
درس تایپ رایانه ای یا همان ورد با کد مهارتی ۴/۱۱-۸۳ ف.ه (۲ واحد عملی و ۱ واحد نظری): تایپیست رایانه کسی است که علاوه بر داشتن مهارت کاربر رایانه از عهده ایجاد متون فارس و لاتین و انجام عملیات روی متن، قالب بندی متون کار با استایل ها و الگوها و tab، ایجاد جداول، طراحی صفحات، چاپ متون و کار با امکانات پیشرفته در نرم افزار Microsoft word برآبد و قادر به تایپ سریع متون فارسی و لاتین باشد. این مهارت از دیپلم گرافیک رایانه ای که در واقع آموزش نرم افزار ورد است هم استفاده شخصی و هم استفاده اداری دارد.

لینک سوالات کتبی تایپ رایانه ای (کلیک کنید)
لینک فیلم آموزش سوالات کتبی تایپ رایانه ای (کلیک کنید)
لینک سوالات عملی تایپ رایانه ای (کلیک کنید)
لینک فیلم آموزش سوالات عملی تایپ رایانه ای (کلیک کنید)
– طراح گرافیک رایانه ای (فتوشاپ و کرل)
درس گرافیک رایانه ای با کد مهارتی ۸/۱۱-۸۳ ف.ه (۲۰ واحد عملی و ۸ واحد نظری): گرافیست رایانه کسی است که با اتکا به دانش استفاده از رایانه بتواند بعد از نصب و راه اندازی نرم افزارهای مورد نیاز، تصاویر و عکسهای دلخواه را به رایانه انتقال و ذخیره نماید. سپس با استفاده از فتوشاپ تنظمیات اولیه مربوط به نور، رنگ و کنتراست را روی عکس اعمال و بعد از آن بتواند با بکارگیری نرم افزار کورل دراو و تکیه بر دانش گرافیک طرح و پروژه های گرافیکی را اجرا نماید. این مهارت یکی از مهارتهای کاربردی شخصی و حرفه ای دیپلم گرافیک رایانه ای است.

لینک سوالات کتبی گرافیک رایانه ای (کلیک کنید)
لینک سوالات عملی گرافیک رایانه ای (کلیک کنید)
لینک فیلم آموزش سوالات عملی گرافیک رایانه ای (کلیک کنید)